SEO

Jouw website bovenaan in Google? Aan de hand van SEO (of zoekmachine optimalisatie) zorgt Thestorybrigade er voor dat jouw website hoger scoort in zoekmachines als Google.

Een goede en relevante website is de basis. Als je geen kwalitatieve of duidelijke website hebt, zal Google hier minder aandacht aan besteden. Want waarom zou Google zijn zoekers naar een website sturen waar ze niet zullen vinden wat ze zoeken?

Hoe scoor je hoger in Google? Met doordachte zoekmachine marketing, technische implementatie en een sterke strategie. Zoekwoorden integreren in meta titels, linkbuilding en technische SEO zijn enkele technieken om je site te optimaliseren. Hoor je het donderen in Keulen? No worries, wij kennen de SEO business als onze achterzak.

Thestorybrigade zorgt voor een uitgebreide SEO-analyse, implementatie en opvolging. Want ook na de lancering van je site moet je blijven optimaliseren als onderdeel van zoekmachine marketing. Google zoekt immers constant opnieuw naar de meest relevante sites. Je krijgt maandelijks een transparante rapportering van de wijzigingen en resultaten op je site. Vraag je offerte aan voor zoekmachine marketing op maat.

Samenwerken?

Samen werken we aan een betere online performance
voor jouw bedrijf!Meer info

logo-animation-prep