SEA

Adverteren met Google om jouw website meer online visibiliteit te geven? Geen probleem! Als Google ads specialist helpt Thestorybrigade jouw met je SEA advertising.

Google Ads is één van de belangrijkste online marketing kanalen. Met SEA – search engine advertising – kunnen we de zichtbaarheid van je website extra verhogen. Zo kan je meerdere zoekwoorden, producten en diensten in de kijker zetten en bovenaan Google verschijnen.

Via Google ads gaan we doelgericht adverteren om jouw website in de kijker te zetten. Aan de hand van meetbare resultaten schalen we je campagnes en je online aanwezigheid in no-time.

Eerst en vooral gaan we met een audit jouw huidige toestand onderzoeken. We gaan na wat je resultaten zijn en welke SEA-technieken je hanteert om zo bij te sturen en je account te optimaliseren. Aan de hand van deze analyses gaan we in Google ads (voordien Google Adwords) aan de slag om het maximale uit jouw budget te halen.

Je kan zelf prutsen aan je budget, de attributiemodellen, de technische optimalisatie en Ad-copy van je advertenties. Of je kan simpelweg je Ads uitbesteden aan experts die dagelijks de meest kost-efficiënte technieken toepassen.

We maximaliseren je return uit betaald verkeer door onder andere continu zoekwoorden onderzoek te doen. Want mensen zoeken nu eenmaal niet het hele jaar door op dezelfde termen. We doen een grondige analyse op maat. Naast het opzetten van search engine advertising zorgen we voor bijhorende landingspagina’s, optimalisatie van de content van bestaande paginaʼs en pittige advertenties die potentiële klanten naar je site trekken.

In onze maandelijkse rapportering zie je welke zoekwoorden en advertenties het best scoren en waar we nog aanpassingen willen doorvoeren. Interesse in een sterke SEA strategie? Stuur ons een berichtje. Wie weet zitten we binnenkort eens samen 😉 🚀

Samenwerken?

Samen werken we aan een betere online performance
voor jouw bedrijf!Meer info

logo-animation-prep